Παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή εκτελούνται την ίδια ημέρα.

Μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία μέσω του tonersave.gr ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 211-1157201 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Η Tonersave σε συνεργασία με  την ACS σας παρέχει τη δυνατόν ταχύτερη παράδοση των προϊόντων σας στο χώρο σας. 

Κόστος Αποστολής.

Αποστολές στο Νομό Αττικής (παράδοση την επόμενη ημέρα)

Για αποστολές στο Νομό Αττικής η παράδοση είναι την επόμενη εργάσιμη ημέρα και το κόστος ανέρχεται σε 2,50 € για τα 2 πρώτα κιλά ογκομετρικού βάρους και αυξάνεται με 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα μη περιλαμβανομενων νησιωτικών προορισμών. (παράδοση σε 1-2 ημέρες)

Για αποστολές στην υπόλοιπη χώρα η παράδοση είναι σε 1 – 2 ημέρες και το κόστος ανέρχεται σε 3,40 € για τα 2 πρώτα κιλά ογκομετρικού βάρους και αυξάνεται με 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές στην νησιωτική Ελλάδα. (παράδοση σε 2-3 ημέρες)

Για αποστολές στην νησιώτική Ελλάδα η παράδοση είναι σε 2-3 εργάσιμες ημέρες και το κόστος ανέρχεται σε 3,60 € για τα 2 πρώτα κιλά ογκομετρικού βάρους και αυξάνεται με 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές στην δυσπρόσιτες περιοχές. (παράδοση σε 2- 3 ημέρες)

Για αποστολές σε δυσπρόσιτους προορισμούς η παράδοση είναι σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Λόγω του πολύ υψηλού κόστους στη μεταφορά (6,00 για τα 2 πρώτα κιλά ογκομετρικού βάρους και αυξάνεται με 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό) έχουμε επιλέξει η παράδοση μπορεί να γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα της ACS στην περιοχή σας με χρέωση αντίστοιχη ανάλογα τον προορισμό.

Γενικοί Όροι

Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών η Εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο Πελάτης οφείλει να επιδείξει την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο).

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του Πελάτη.

Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την Εταιρία, αλλά τον Πελάτη.

Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ η TonerSave προσφέρει δωρεάν μεταφορικά.

Ο χρόνος παράδοσης των πωλούμενων προϊόντων και υπηρεσιών προσδιορίζεται στην παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας, επιβεβαιώνεται στην αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της , και είναι το πολύ τριάντα (30) ημέρες από το χρόνο της κατάρτισης της πώλησης , εκτός αν υπάρξει ειδική διαφορετική συμφωνία των μερών που επιβεβαιώνεται εγγράφως, με ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Product added to wishlist
Product added to compare.

ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΣΤΟΚ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ 

We use Cookies for better user experience.